مهندسی
به کارگیری به روزترین متدها و تکنیک های علم سازه و ساخت برای رسیدن به اقتصادی ترین ، سبک ترین ومقاوم ترین ممکن ، از اولویت های مجموعه RA می باشد.
تیم متخصص
همواره یک تیم متخصص از مجموعه “را” در کنار شما خواهد بود.
انواع سازه های ساختمانی
ICF
چیدمان بلوک های توخالی از جنس پلی استایرن در محدوده و بافت میلگردهای عمودی و افقی که در نهایت بتن را در خود قرار می دهد که باعث سرعت بالا و تسهیل اجرای سازه همچنین کاهش نیروی انسانی ، تسهیل در اجرای تآسیسات برقی و مکانیکی پیرو روش سبک سازی و صرفه جویی در مصرف انرژی که از دیگر مزایای این نوع سازه می باشد.
LSF
در اجرای ساختمان های نسبتا کوتاه و متوسط امکان استفاده ار این نوع سازه مقدور می باشد که به صورت پیش ساخته و سبک هستند. سازه ها در کارخانه تولید شده و با استفاده از اتصالات مخصوص خود در محل نصب می شوند.
شباهت خاص این سازه با ساختمان های چوبی امکان ناپذیر است. وجود لایه ی عایق حرارتی و صوتی ، امکان استفاده از صفحات گچی همچنین سرعت بالا ، سبک سازی ، استفاده از مصالح ضد حریق ، قابل بازیافت بودن و مقاومت بالا از مزایای استفاده از این نوع سازه می باشد.
ساختمان های پنلی
جایگزینی پنل های نیمه پیش ساخته به جای تیر و ستون در ساختمان های بتن آرمه بنیان اصلی این سیستم می باشد. بعد حمل قطعات به محل پروژه و نصب دیوار ها به سقف عملیات بتن پاشی انجام می گیرد. به دلیل یکپارچه بودن محصول نهایی به صورت باکس می شود. همچنین توزیع بارها و مقاومت در برابر نیرو های خارجی مانند زلزله یکنواخت و همگن است. از مکان های مورد استفاده از این سازه ها می توان به ساختمان های کارگاهی ، انبوه سازی ، کمپ های نظامی ، ساختمان های اسکان اضطراری ، ساختمان های روستایی مانند مدارس و مراکز بهداشت و … جایگزین مناسبی برای کانکس هستند.
سازه ساختمانی پیش تنیده
به دلیل خاصیت شکنندگی بتن استفاده از تقویت کننده های فولادی مانند میلگرد در بتن برای تقویت آن و جلوگیری از ترک های ناشی از فشار مرسوم است. برای ساخت سازه های پیش تنیده شده از بتن پیش ساخته ، مجاری محافظ ، پوشش های ضد خوردگی ، رشته یا میلگرد های فولادی ضد رنگ استفاده می کنند. از این نوع سازه می توان در ساخت ورزشگاه ها ، پارکینگ ، فضاهای قوس دار ، ساختمان های اداری ، مسکونی و تجاری و سازه های دریایی و استفاده کرد.
سازه فضایی
برای ساخت سازه هایی که نیاز به ستون ندارند می توان از این نوع سازه های فضایی با قابلیت های منحصر به فرد استفاده کرد. سیستم این سازه به صورت خر پایه سه بعدی می باشد که دهانه ی آن در هر جهت گسترش و اعظای آن تحت تاثیر این کشش و فشار قرار دارند. از مدول های یکسان و تکرار شونده بالایه های موازی تشکیل می شود که انواع مختلف شبکه های دو و سه لایه ، سازه های چلیکی ، گنبدی ، تاشو ، بادشو ، ماهواره ای و پل های فضای کار تقسیم می شود. این نوع سازه ها از نظر مصالح به سازه های فولادی آلومنیومی ، چوبی و فولادی تقسیم می شود.